A - MC.

B-Personbil.

Introduktionsutbildning.

Ska du ta körkort för MC hjälper vi dig med en planering oavsett om du vill ta det som intensivutbildning eller under en längre tid.

Ska du ta körkort för personbil hjälper vi dig med en planering oavsett om du vill ta det som intensivutbildning eller under en längre tid.

Ska du övningsköra privat så måste du gå en introduktionsutbildning eller handledarutbildning som många kallar det. Både den som ska vara handledare och den som ska övningsköra måste gå utbildningen.

Elevcentralen digitalt mtrl.

För att läsa in teorin för olika behörigheter använder vi att digitalt material. All teori ligger online och det behövs inga böcker. All fakta finns på Elevcentralen och består av filmer, text, bilder och övningar.

BE-Tung släp.

Är släpet för tungt för bilen eller är det bilen som är för liten för släpet? Oavsett så skulle du kanske behöva ett BE-kort, kontakta oss så hjälper vi dig med upplägg och planering.

Utökat B (B96).

Hos oss kan du ta nya släpvagnsbehörigheten utökat B eller B 96 som den egentligeh heter. Med denna behörighet får du köra ett ekipage med sammalagd totalvikt på 4250 kg.

C-Lastbil.

Vi utbildar på behörihget C. Vi hjälper dig med planering och upplägg utifrån dina behov. Vi erbjuder intensivutbildning på dessa behörigheter.

Riskutb B-Personbil.

För att få göra förarprovet krävs det att man genomgår två riskutbildningar.

Riskutb MC-Del 1.

För att få göra förarprovet krävs det att man genomgår två riskutbildningar.
Vi håller i del 1.

Intensiv utbildning.

Om du vill ta körkort på kort tid är vår intensivutbildning något för dig . Men för att klara denna utbildning krävs det lite extra av dig som elev. Vi har intensivkurser på de flesta av våra utbildningar, för mer information om respektive behörighet titta under våra utbildningar.