Intensivutbildning.


Om du vill ta körkort på kort tid är vår intensivutbildning något för dig . Men för att klara denna utbildning krävs det lite extra av dig som elev. Vi har intensivkurser på de flesta av våra utbildningar, för mer information om respektive behörighet titta under våra utbildningar.
Upplägg
Vår intensivkurs för behörighet B är upplagd på två veckor. För andra behörigheter planerar vi individuellt tillsammans vilket upplägg som passar just dig. Under de dagar du är på trafikskolan varvas teoriläsning med körlektioner. När du inte är ute på körlektion så får du jobba med teorin på våra datorer. För att underlätta och snabba på din körkortsutbildning så bör du börja läsa din teori via internet hemma innan du kommer till oss.
Ska du ta behörighet B så kommer du någon gång under dessa två veckor att gör riskettan hos oss och även halkbanan som ligger i Hörnefors tre mil söder om Umeå.
Efter två veckor hos oss har man oftast tillräckliga kunskaper att klara trafikverkets kunskapsprov och körprov. Skulle vi under utbildningens gång känna att det blir svårt att hinna med såkommer vi tidigt att informera dig. Ditt förarprov blir så snart som möjligt efter att du avslutat dina två veckor hos oss. 
Kostnad
Kostnaden beror på hur många körlektioner du behöver, vi har inget paketpris utan man betalar för de lektioner man behöver. Du bör har en viss körvana innan du kommer till oss som intensivelev. För mer information om priser se vår prislista.
Körlektioner
Innan du kommer till oss på Lycksele Trafikskola så har vi bokat in ett antal körlektioner. Det är inte säkert att du behöver alla och då reducerar vi antalet inbokade lektioner när du börjar köra. Vi kommer även att boka in riskettan, halkbanan samt förarprovet innan du kommer.

Körkortstillstånd:
Innan du kommer till oss måste du ha körkortstillstånd klart. Har du frågor angående detta så hör av dig.
Legitimation
När ni kommer till oss måste ni ha med er giltig legitimation. Ni behöver den både när ni ska på halkbanan och när ni ska avlägga prov hos trafikverket.
Boende:
Vi kan hjälpa er att boka boende om ni behöver.
Funderar du på intensivutbildning under våren och sommaren? Vänta inte för länge med att anmäla dig, platserna är begränsade och blir fort uppbokade.

För mer information och anmälan, kontakta oss !